Other languages

Støt Lisacare

Lisacare har brug for din støtte til vores arbejde i Uganda. Brug PayPal eller creditcard

Amount

MobilePay

MobilePay på 22 25 28 33

Vi har brug for din støtte via Mobilpay på tel. 22 25 28 33
Husk at anføre din adresse.

Der er mange måder at støtte på igennem foreningen Lisacare association, et af formålene igennem støtte er at fremme beboerne på Herberget Little Denmarks selvværd og integritet. Beboerne er blevet undervist i at lave forskellige ting som kan sælges både i Uganda og i Danmark. Dette giver dem en indkomst frem for at evt. tigge på gaden for at overleve.

For at bestille de viste varer bedes du bruge kontakt formularen nederst på siden, husk at angive varens betegnelse, din adresse og telefone nr. Du får en email med prisen inclusive forsendelsesomkostninger, hvorefter du bedes betale på en af de viste betalingsmåder, vi foretrækker MobilePay hvis muligt.  

Cyklus armbånd

 Disse smukke armbånd, er også en måde kvinder kan følge deres månedlig menstrationscyklus. Armbåndet kan også bruges af unge piger, så de kan forberede sig på deres menstruation, og kvinder kan planlægge deres gravitet, frem for at blive spontane gravide. pengene vil gå til udbredelse af armbåndene på skolerne i Uganda, Armbåndene bliver lavet på herberget af en lille gruppe spedalske og polioramte mænd og kvinder. PRIS : 20 $ eller Kr.150

untitled.png

 Tæppeprojektet 

En gruppe polioramte mænd laver quiltede tæpper 200 cm x 120 cm med forskellige afrikanske motiver. Disse tæpper går ubeskåret til polio gruppen og har igennem årene kunne dække udgifterne for deres børns skolegang, og opførelser af huse i landsbyen men også givet mad på bordet. Pris: 300 kr. pr. tæppe.

 

 

 

 

 

 

 

 Armbånd lavet af papirperler

Armbåndene er lavet på samme måde som halskæderne altså stramt rullet papirstrimler som er lakeret og sat på klar elastik tråd så det passer til alle størrelser af håndled.

 

Halskæder

Disse kæder er lavet af papirs perler som man ruller stramt op på en nål og lakerer 5 gange før de bliver sat på snor, Disse kæder er lavet af en gruppe kvinder der samler penge ind til AIDS ramte børn. Lange kæder - multifarvet. 60kr og korte firedobelte multifarvede kæder 60Kr.


 

 

Om os

Lisacare er en forening dannet med det formål at hjælpe, støtte og vejlede trængende personer, børn såvel som voksne bosiddende i det Centrale og Øst Afrika. Igennem undervisning og bedre forståelse, er formålet for foreningen at give en højere levestandard til udvalgte grupper, der er udpeget af foreningens bestyrelse. Der er tale om økonomisk støtte såvel som uddannelse, vejledning og lokale projekter.

Kontakt information

Kontakt form

Mobil: +45  22 25 28 33
Email: lisacare@ymail.com 
Website: www.Lisacare.dk

Login Form