Other languages

Find os på Facebook

Få meget mere information og billeder om Lisacare.dk

Lisacare på Twitter

Få meget mere information og billeder på Twitter

Slideshow af billeder fra projekterne i Uganda

Bygning af det nyt herberg 2018-2019

 

 
I 2018/2019 fik vi af doTERRA mulighed for at matche 1 til 1 dollar op til 10000 $ så ialt USD 20.000. Det gjorde muligt for os at rive alle de gamle bygninger ned og opføre et nyt og bedre Herberg på kun 4 uger. Her kan du se hele forløbet fra 1 dag.

 

Fotoalbum med billeder fra året 2016 til 2017

I 2016-2017 var der flere tiltag igennem undervisning af håndarbejde projekter på herberget. Der blev undervist i at strikke lokale vaskeklude som er en vare der allerede bliver brugt lokalt. Ydremere blev Sy afdelingen på herberget introduseret  til Days for Girls projektet som er vaskbare hygeinebind, dererdesvære stort frafald hospigerne angående deres skolegang når de når menstrationsalderen på grung af manglende adgang til bind. Der blev også bygget en ny bade og toilet afdeling på herberget.

Fotoalbum med aktiviteter fra 2014 - 2015

2014-2015 var året hvor der endnu en gang blev udbedret vandskader på herberget, der blev hævet gulv og veranda for at hindre vandet i at trænge op igennem gulvet og ind af dørene. Murene blev cementeret op og der blev hævet gulv med mere end 30 cm. Der blev doneret 25 madrasser til Kibibi hospital, hvilket var veltrængt da der på da værende tidspunkt kun var 7 madrasser på hele hospitalet. Der blev også doneret bandager, plastre, sprøjter og nåle fra Holbæk sygehus i Danmark.

 

Besøg og aktiviteter i 2013

På denne tur i 2013, havde jeg en pædagog og en fodteaupeaut med, de lavede forskellige projekter der var blevet tilpasset til den baggrund de havde med, så projekterne var skræddersyet til dem. Der blev på denne tur brugt meget af tiden på projektet med de 50 gadebørn, hvor vi havde medbragt legetøj, tøj og andre fornødenheder. Vi var også på hotel og svømme med alle børnene og det var første gang de fleste prøvede mere vand end hvad der kan være i en opvaskebalje når de vasker sig. Sangen til billederne er en af pigerne fra gruppen der synger.

 Lisacare aktiviteter 2012

På denne serie af billeder, er der fra projektet gårdaplads, hvor en mande organation havde indsamlet 6000 kr til at renuvere gårdspladsen, da det hele oversvømmede i regntiden så beboerne uden ben strandede på deres væærelser. Der er også billeder fra et besøg på 2 forskellige hospidaler hvor der blev afleveret donationer bestående af elastikbind, og sprøjter, nåle og plastre. Ydremere er der billeder fra Herberget Little Denmark hvor der blev indkøbt nye senge.

 Lisacare aktiviteter in 2009 - 2011

2009-2011 Her blev der undervist i at lave quiltet tæpper på herberget, di sse tæpper bliver fremadrettet lavet på bestilling og solgt i Danmark. I 2009  mødte Lisacare en mindre gruppe tidligere gadebørn der blev fjernet fra ganden men dog ikke sendt i skole på grund af manglende midler. Lisacare havde i løbet af 3 måneder fundet skolesponsorer til alle børnene. Halskæde projektet kører fint og igennem salg af perlekæder blev 27 børn fra Naguru Remand home sendt i uddannelse som tømre, snekre, cykelsmed og bil mekaniker. Camilio som er manden på billeder strikker store tæpper trods hans manglende 8 fingre på grund ag han er spedalsk.

Om os

Lisacare er en forening dannet med det formål at hjælpe, støtte og vejlede trængende personer, børn såvel som voksne bosiddende i det Centrale og Øst Afrika. Igennem undervisning og bedre forståelse, er formålet for foreningen at give en højere levestandard til udvalgte grupper, der er udpeget af foreningens bestyrelse. Der er tale om økonomisk støtte såvel som uddannelse, vejledning og lokale projekter.

Kontakt information

Kontakt form

Mobil: +45  22 25 28 33
Email: lisacare@ymail.com 
Website: www.Lisacare.dk

Login Form