Other languages

Find os på Facebook

Få meget mere information og billeder om Lisacare.dk

Lisacare på Twitter

Få meget mere information og billeder på Twitter

I begyndelsen af 90’erne arbejdede jeg med flygtninge på frivilligt plan, Jeg mødte mange fra fremmede kulture og med beretninger omkring et liv jeg knapt kunne forestille mig. Efter nogle år følte jeg behovet for at rykke derud hvor problemerne er i den 3’ verden… og gennem en ven fra Uganda fik jeg muligheden til at komme dertil i 4 dage . Jeg var rystet over det jeg så men tabte også mit hjerte med det sammen, og det har aldrig været den samme igen. Jeg kom hjem til Danmark og vidste bare at den røde tråd i mit liv var lagt, velvidende at det ikke ville blive nemt var jeg beslutsom og urokkelig om at tilbage til Uganda var den vej jeg skulle følge i livet.
Jeg samlede penge ind i flere måneder, tog ekstra vagter og fik fremlejet min lejlighed, og gav op alt hvad der var verdsligt og materielt for at rejse til Uganda for at gøre en forskel.

Jeg har aldrig tilhørt nogen organisation eller forening, men har egenhændigt selv samlet alle midler ind gennem fonde, wellwishers og egen lomme i gennem de første mange år, indtil foreningen Lisacare Association blev registreret i Danmark i 2012, dog registreret i Uganda som NGO siden 1999.
Siden 1994 har Foreningen præsteret at bygge flere skoler, haft flere mobile klinikker for nødlidende Ugandere, (se under tidligere projekter) Men også bygget et Herberg for spedalske Polioramte hjemløse voksne.

Lisacare er en forening der har givet håb og mulighed igennem skolegang til 46 forældreløse gadebørn fra gaden, børnene kommer alle fra familier med vold, sygdom, mishandling og svigt. Disse børn er alle børn der ingen fremtid havde, ingen udsigter for uddannelse, andet end som misbruger, prostitueret og hjemløs.
Børnene er nu alle i skole og de klarer sig utroligt godt… Denne gruppe børn, er blevet en harmonisk gruppe der elsker at synge og danse… Børnene har fået en varm seng og sove i, rent tøj på kroppen og mad på bordet siden 2011 hvor Lisacare mødte dem første gang i Kampala, Uganda. Vi har overtaget deres daglige behov, og det har været en fryd for øjet at se deres udvikling fra for hulede børn, til børn med et selvværd og med et håb i øjet om en bedre fremtid.
Foreningen er 100 % græsrodsbevægelse da ingen er lønnet, ingen får betaling for deres rejser, tid og investering i projekterne. Mange Har været med i Uganda for ar få indsigt i arbejdet(jord under neglene).

Har du også en nødhjælpsarbejder gemt i maven, kontakt foreningen og se hvordan du også kan gøre en forskel i en verden hvor behovet er større end Hjælpen der tilbydes.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Om os

Lisacare er en forening dannet med det formål at hjælpe, støtte og vejlede trængende personer, børn såvel som voksne bosiddende i det Centrale og Øst Afrika. Igennem undervisning og bedre forståelse, er formålet for foreningen at give en højere levestandard til udvalgte grupper, der er udpeget af foreningens bestyrelse. Der er tale om økonomisk støtte såvel som uddannelse, vejledning og lokale projekter.

Kontakt information

Kontakt form

Mobil: +45  22 25 28 33
Email: lisacare@ymail.com 
Website: www.Lisacare.dk

Login Form