Other languages

I 2002 så jeg nogle smykker lavet af papir, hængende i en butik... jeg besluttede at de måtte kunne laves selv og kontaktende en gruppe kvinder der arbejdede med AIDS ramte børn.

Da vi begyndte dette projekt gik pengene til uddannelser for børn der af en eller anden årsag var havnet i ungdomsfængslet Naguru Remand Home, hvor jeg allerede havde en klinik. Igennem årene har perlekæde projektet sendt 27 gadebørn i uddannelse, en 2 årig praktisk uddannelse som mekaniker, cykelsmed, tømre eller frisør Disse uddannelser gav gadebørene en ny start på livet, væk fra livet på gaden og sultne maver.

Idag sælges perlekæder og armbånd i gennem foreningen til støtte til nuværende projekter.I

 

 

  

 

Om os

Lisacare er en forening dannet med det formål at hjælpe, støtte og vejlede trængende personer, børn såvel som voksne bosiddende i det Centrale og Øst Afrika. Igennem undervisning og bedre forståelse, er formålet for foreningen at give en højere levestandard til udvalgte grupper, der er udpeget af foreningens bestyrelse. Der er tale om økonomisk støtte såvel som uddannelse, vejledning og lokale projekter.

Kontakt information

Kontakt form

Mobil: +45  22 25 28 33
Email: lisacare@ymail.com 
Website: www.Lisacare.dk

Login Form