Other languages

I år 2017 i foråret skete der noget som rystede befolkningen ja, helt op i rækkerne af parlamentet. En ung pige på 14 år, begik selvmord på grund af læren og klassekammeraterne havde drillet hende i skolen da hun havde blødt igennem hendes tøj pga. menstruationen. Læren havde gjort hende til grin i klassen og straffet hende af samme årsag.

 I Uganda er et stort problem at unde piger udebliver fra skolen 1 uge om måneden da familien ikke har råd til hygiejnebind. I september 2017 startede vi et projekt ” Days for girls” som er en syet mulepose, som indeholder 2 bind holdere, og 12 løse indlæg som skiftes ud og vaskes i hånden efter brug.

enne pakke koster 60 kr. og holder i ca. 2 år. Du kan støtte unge piger ved at donerer 60 kr. til et sæt, som vil blive delt ud til trængende piger fra de fattigste kår.

 

 

 

 

 

   
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her oplæres medlemmers fra herberget Little Denmark i at sy pakken til DAYS for Girls så piger fremover ikke længere behøver at blive hjemme fra skole når de har deres menstruation. Dette projekt er en hver piges ret for en tilværelse der ikke er forhindret af kroppens omstændigheder.

 

Om os

Lisacare er en forening dannet med det formål at hjælpe, støtte og vejlede trængende personer, børn såvel som voksne bosiddende i det Centrale og Øst Afrika. Igennem undervisning og bedre forståelse, er formålet for foreningen at give en højere levestandard til udvalgte grupper, der er udpeget af foreningens bestyrelse. Der er tale om økonomisk støtte såvel som uddannelse, vejledning og lokale projekter.

Kontakt information

Kontakt form

Mobil: +45  22 25 28 33
Email: lisacare@ymail.com 
Website: www.Lisacare.dk

Login Form