Other languages

Find os på Facebook

Få meget mere information og billeder om Lisacare.dk

I 2009 mødte jeg en lille gruppe gadebørn i et af de fattigste områder af Kampala, En mand havde samlet 29 børn fra nærområdet og i stedet for at lade dem bruge hverdagen på gaden udskiftede han deres negative ideer til positive og opbyggende ideer igennem sport, motion, sang og musik.

Efter at have mødt denne dansende gruppe børn, havde jeg tabt mit hjerte til dem og vidste at jeg var nødt til at finde nogle løsninger for børnene. Det lykkes mig igennem kun få måneder at finde sponsorer så de kunne komme i skole.

Dette projekt har løbet over en periode af 5 år, hvor der var ialt 50 bærn der kom i skole, desværre blev vores samarbejde brudt da der ikke var enighed omkring børnenes velfærd. Det var med stor sorg at Lisacare afsluttede dette projekt i slutningen af 2014.

se video med sang og musik

 

 

Om os

Lisacare er en forening dannet med det formål at hjælpe, støtte og vejlede trængende personer, børn såvel som voksne bosiddende i det Centrale og Øst Afrika. Igennem undervisning og bedre forståelse, er formålet for foreningen at give en højere levestandard til udvalgte grupper, der er udpeget af foreningens bestyrelse. Der er tale om økonomisk støtte såvel som uddannelse, vejledning og lokale projekter.

Kontakt information

Kontakt form

Mobil: +45  22 25 28 33
Email: lisacare@ymail.com 
Website: www.Lisacare.dk

Login Form