Other languages

I 1999 åbnede Herberget Little Denmark i Kampala, Uganda. Beboerne på herberget er alle handicappede med forskellige nedsatte funktioner.De 56 beboere på Herberget i dag, er enten spedalske, polioramte eller andre fysiske handicaps. De fleste på Herberget kommer fra Lira, et distrikt i den Nordlige del af Uganda hvor Polio og spedalskhed har været mere udbredt end andre dele af landet.

 

På Herberget bor beboerne gratis, de står for egen husholdning, er tilbudt gratis logi og udvikling af forskellige færdigheder indenfor handcraft. Herberget fungerer med en bestyrelse og medlemmer, med husregler så alle kan føle sig trygge.

Der har igennem årene været mange projekter på Herberget for at fremme beboerenes levestandard. der kan af projekter nævnes tæpper, tøjsyning, grydelapper, forklæder, strikkede tæpper, bogtasker, alm. tasker, perlekæder, bordskånere. Alle projekter har gennem tiderne ved salg skaffet penge der ubeskåret går til beboerne. De har også i perioder haft en fast plads på et marked hver fredag.

De har nu egen systue, hvor de er blevet undervist i at sy "days for girls" som er vaskbare hygeine bind for piger lavet af stof. Der er desvære mange piger der falder fra deres skolegang af samme årsag. da de misser 1 uge hver måned.

Beboerne på herberget er også undervist i at lave fatilitets armbånd, dette forventes at blive et stort program i samråd med doTERRA.

 

 

 

 

 

 

Om os

Lisacare er en forening dannet med det formål at hjælpe, støtte og vejlede trængende personer, børn såvel som voksne bosiddende i det Centrale og Øst Afrika. Igennem undervisning og bedre forståelse, er formålet for foreningen at give en højere levestandard til udvalgte grupper, der er udpeget af foreningens bestyrelse. Der er tale om økonomisk støtte såvel som uddannelse, vejledning og lokale projekter.

Kontakt information

Kontakt form

Mobil: +45  22 25 28 33
Email: lisacare@ymail.com 
Website: www.Lisacare.dk

Login Form