Other languages

Find os på Facebook

Få meget mere information og billeder om Lisacare.dk

I 1996 indsamlede den Katolske Kirke i Hillerød ind til Lisacare igennem salget fra en sommer basar. Der blev i alt samlet 27.000 kr. ind, Disse midler blev med megen overvejelse brugt på et skoleprojekt.
Jeg blev kontaktet af 10 kvinder der beskrev, deres børns hverdag begyndende med, at gå over 10 km til skole (i Uganda møder børn kl. 07 i skole og er hjemme igen kl. 17). Efter en meget kort overvejelse, begyndte Lisacare på byggeriet. Efter nogle måneders hårdt arbejde stod skolen klar til indvielse med plads til 1000 børn fra 1-7 klasse. Jeg fik en levende ged som tak, glemte den tilfældigvis da jeg tog tilbage den eftermiddag.

 

 

 

Om os

Lisacare er en forening dannet med det formål at hjælpe, støtte og vejlede trængende personer, børn såvel som voksne bosiddende i det Centrale og Øst Afrika. Igennem undervisning og bedre forståelse, er formålet for foreningen at give en højere levestandard til udvalgte grupper, der er udpeget af foreningens bestyrelse. Der er tale om økonomisk støtte såvel som uddannelse, vejledning og lokale projekter.

Kontakt information

Kontakt form

Mobil: +45  22 25 28 33
Email: lisacare@ymail.com 
Website: www.Lisacare.dk

Login Form