Oversæt hjemmesiden

Danish Dutch English Finnish German Norwegian

Støt nyt herberg

Lisacare har brug for din støtte til vores arbejde og til et ny herberg i UgandaMobile Banking

Mobile Banking

 

Du kan støtte os via Mobilpay på tel. 22 25 28 33

 
 
Doterra essential oils, a company that is very generous, supports projects in the 3rd world. The Lisacare Association has sought support and cooperation with Doterra and has just been confirmed that they match every krone / dollar collected up to $ 10,000. Before April 5th 2018. This project is the construction of a new Shelter as the present is destroyed by too many water damages over time. The Shelter houses 50 adults who are leprosy and polio afflicted.
 
The water level rises up to 1½ meters by just one night's rainfall, and therefore there is a great need for changes. The water is sewage and filled with E coli bacteria and very harmful to residents and their health therefor changes need to be made.
 
The following link is for the donation through Doterra Essential oils.
 
 
 

Taske til bind

I år 2017 i foråret skete der noget som rystede befolkningen ja, helt op i rækkerne af parlamentet. En ung pige på 14 år, begik selvmord på grund af læren og klassekammeraterne havde drillet hende i skolen da hun havde blødt igennem hendes tøj pga. menstruationen. Læren havde gjort hende til grin i klassen og straffet hende af samme årsag.

I Uganda er et stort problem at unde piger udebliver fra skolen 1 uge om måneden da familien ikke har råd til hygiejnebind. I september 2017 startede vi et projekt ” Days for girls” som er en syet mulepose, som indeholder 2 bind holdere, og 12 løse indlæg som skiftes ud og vaskes i hånden efter brug.

Denne pakke koster 60 kr. og holder i ca. 2 år. Du kan støtte unge piger ved at donerer 60 kr. til et sæt, som vil blive delt ud til trængende piger fra de fattigste kår.

 

 

 

 

 

     
Bind
 

Bind

 
     
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her oplæres medlemmers fra herberget Little Denmark i at sy pakken til DAYS for Girls så piger fremover ikke længere behøver at blive hjemme fra skole når de har deres menstruation. Dette projekt er en hver piges ret for en tilværelse der ikke er forhindret af kroppens omstændigheder.

 
 
 

Galleri / serie af billeder fra projekterne i Uganda 

På denne serie af billeder, er der fra projektet gårdaplads, hvor en mande organation havde indsamlet 6000 kr til at renuvere gårdspladsen, da det hele oversvømmede i regntiden så beboerne uden ben strandede på deres væærelser. Der er også billeder fra et besøg på 2 forskellige hospidaler hvor der blev afleveret donationer bestående af elastikbind, og sprøjter, nåle og plastre. Ydremere er der billeder fra Herberget Little Denmark hvor der blev indkøbt nye senge.

 

 

 


 

 


Se billeder fra Lisacare aktiviteter i 2012 her: 

 

På denne tur i 2013, havde jeg en pædagog og en fodteaupeaut med, de lavede forskellige projekter der var blevet tilpasset til den baggrund de havde med, så projekterne var skræddersyet til dem. Der blev på denne tur brugt meget af tiden på projektet med de 50 gadebørn, hvor vi havde medbragt legetøj, tøj og andre fornødenheder.. Vi va også på hotel og svømme med alle børnene og det var første gang de fleste prøvede mere vand end hvad der kan være i en opvaskebalje når de vasker sig. Sangen til billederne er en af pigerne fra gruppen der synger.

 

 

 

 

 

 

Se album om Lisacare aktiviteter i 2013.

Katanga børnene synger - Dorothy Orikiraza

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
 
 

Artikler om Lisacare fra aviser og andre kilder