Oversæt hjemmesiden

Danish Dutch English Finnish German Norwegian

Støt Lisacare

Lisacare har brug for din støtte til vores arbejde i Uganda.Mobile Banking

Mobile Banking
 

Du kan støtte os via Mobilpay på tel. 22 25 28 33

 

Der er mange måder at støtte på igennem foreningen Lisacare association, et af formålene igennem støtte er at fremme beboerne på Herberget Little Denmarks selvværd og integritet.  Beboerne er blevet undervist i at lave forskellige ting som kan sælges både i Uganda og i Danmark. Dette giver dem en indkomst frem for at evt. tigge på gaden for at overleve.
 
Tæpper:
   

 

En gruppe polioramte mænd laver quiltede tæpper 200 cm x 120 cm med forskellige afrikanske motiver. Disse tæpper går ubeskåret til polio gruppen og har igennem årene kunne dække udgifterne for deres børns skolegang, og opførelser af huse i landsbyen men også givet mad på bordet. Pris: 300 kr. pr. tæppe.

 
   
 
   
 
Forklæder  
Disse forklæder er lavet af samme stof som tæpperne, de er dobbelt lag og meget fint syet på en gammel Singer symaskine med håndsving. De koster 175 kr.  
   
 
Halskæder Armbånd
Disse kæder er lavet af papirs perler som man ruller stramt op på en nål og lakerer 5 gange før de bliver sat på snor, Disse kæder er lavet af en gruppe kvinder der samler penge ind til AIDS ramte børn. Armbåndene er lavet på samme måde som halskæderne altså stramt rullet papirstrimler som er lakeret og sat på klar elastik tråd så det passer til alle størrelser af håndled.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lange kæder - multifarvet. 60kr og korte firedobelte multifarvede kæder 60Kr.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prismodtagelse

Lisbeth modtager pris på doTERRA konferencen i Düsseldorf

 

doTERRA convention

Video fra doTERRA convention i Düsseldorf