Oversæt hjemmesiden

Danish Dutch English Finnish German Norwegian

Støt Lisacare

Lisacare har brug for din støtte til vores arbejde i Uganda.Mobile Banking

Mobile Banking
 

Du kan støtte os via Mobilpay på tel. 22 25 28 33

I 1994 mødte jeg en indisk mand der havde et stort apotek i Kampala. Jeg beskrev for ham hvordan jeg havde besluttet tidligere på året at flytte til Uganda og gøre en forskel i den '3 verden. Han tilbad mig et fast månedligt beløb af medicin til mine projekter.

Jeg tog på Kampala kommune og havde et møde med afdelingslederen for sundhedsafdelingen, der blev Jeg introduceret til Naguru Remand Home (et ungdomsfængsel), med 260 - 280 børn fra 6- 18 år, de fleste var fra gaden indfanget for løsgængeri.

Efter at have set stedet hvor 80 børn var stuvet inde pr. sovesal, hvor de stærkeste sov på en madras og den svageste sov på den bare cement på gulvet uden tæppe, skyndte jeg mig til det lokale hospital og fandt en læge.

6 dage senere begyndte min første mobile klinik på Ungdomsfængsel, som var åben hver lørdag sammen med en sygeplejerske og den betalte læge.

Overfyldt sovesal på Naguru Remand Home

Overfyldt sovesal på Naguru Remand Home

Naguru Remand Home (ungdomsfængsel) for op til 280 børn

Derefter kom den næste klinik rimeligt hurtigt bagefter, denne gang for hjemløse i den anden ende af byen... En gruppe fra det nordlige Uganda der hovedsageligt var polioramte og spedalske. Denne klinik husede ca. 100 patienter pr. gang samme princip som den første hvor jeg stod for medicin indkøb og betaling af lægen.

En gruppe hjemløse

Den 3 klinik var et lille hjem for efterladte spædbørn fra 0-3 år. Barbyerne var blevet efterladt på fødegangen, politistationen, på gaden eller på hjemmet. Disse Babyerne var ofte AIDS ramte eller for tidligfødte Babyer helt ned til 900 gr. Disse overlevede sjældent men de fik kærlighed og varme så længe de var på Sauny Babies Home. Jeg besøgte stedet og få dage senere åbnede jeg den 3 klinik.

Hjem for efterladte spædbørn

Babyer på Sauny Babies Home

 

Prismodtagelse

Lisbeth modtager pris på doTERRA konferencen i Düsseldorf

 

doTERRA convention

Video fra doTERRA convention i Düsseldorf