Oversæt hjemmesiden

Danish Dutch English Finnish German Norwegian

Støt Lisacare

Lisacare har brug for din støtte til vores arbejde i Uganda.Mobile Banking

Mobile Banking
 

Du kan støtte os via Mobilpay på tel. 22 25 28 33

Du kan blive skole sponsor for 1 barn af beboerne på Herberget Little Denmark, da beboerne alle er uden arbejde på grund af deres sygdomme er der desværre mange af dem der valgt at    efterlade deres børn i landsbyen hos familiemedlemmer.
 
Du kan gøre en forskel, igennem  at sende 1 barn i skole og bryde cirklen af manglende uddannelse. Disse børn bor alle i landsbyerne omkring Lira og Gulu i den nordlige del af Uganda.
 
Du kan gøre en forskel og bryde cirklen af analfabetisme.

SIDSTE NYT!

Lisacare association kan nu takket være mange spoonsorer, sende 55 børn fra Herberget Little Denmark i skole, så de kan lære at regne og læse. Desværre mangler der stadigvæk skole sponsorer.

Det koster 170 kr. pr. mdr. at sende et barn i skole, Du kan også dele et barn med en ven . Alle Disse børn har forældre der bor på herberget Little Denmark, som enten er spedalske eller polioramt. Forældrene sidder til dagligt og tigger på gaden for at tjene til livets ophold (5-10 kr. pr. dag.) I Uganda bliver man hvis man er polioramt jaget ud af landsbyen da lokal befolkningen regner dem for at være forhekset eller smitsomme. Derfor endte så mange med polio på gaden i Kampala, imens konen blev hjemme i landsbyen med børnene.

Pris pr. mdr for klassetrin fra 0 - 7 klasse er 170 kr. pr. barn, beløbet betales pr. mdr. (alle beløb er i DK. Kr.) smiley

 

 

Prismodtagelse

Lisbeth modtager pris på doTERRA konferencen i Düsseldorf

 

doTERRA convention

Video fra doTERRA convention i Düsseldorf