Taske til bind

I år 2017 i foråret skete der noget som rystede befolkningen ja, helt op i rækkerne af parlamentet. En ung pige på 14 år, begik selvmord på grund af læren og klassekammeraterne havde drillet hende i skolen da hun havde blødt igennem hendes tøj pga. menstruationen. Læren havde gjort hende til grin i klassen og straffet hende af samme årsag.

I Uganda er et stort problem at unde piger udebliver fra skolen 1 uge om måneden da familien ikke har råd til hygiejnebind. I september 2017 startede vi et projekt ” Days for girls” som er en syet mulepose, som indeholder 2 bind holdere, og 12 løse indlæg som skiftes ud og vaskes i hånden efter brug.

Denne pakke koster 60 kr. og holder i ca. 2 år. Du kan støtte unge piger ved at donerer 60 kr. til et sæt, som vil blive delt ud til trængende piger fra de fattigste kår.

 

 

 

 

 

     
Bind
 

Bind

 
     
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her oplæres medlemmers fra herberget Little Denmark i at sy pakken til DAYS for Girls så piger fremover ikke længere behøver at blive hjemme fra skole når de har deres menstruation. Dette projekt er en hver piges ret for en tilværelse der ikke er forhindret af kroppens omstændigheder.

 
 
 

Prismodtagelse

Lisbeth modtager pris på doTERRA konferencen i Düsseldorf

 

doTERRA convention

Video fra doTERRA convention i Düsseldorf