Sponsorer

Ymen's Club Kalundborg

 


Soroptimister Danmark

 

Rotary Danmark


Huskeren Odsherred
"HUSKEREN" er en forening for senhjerneskadede, der er ramt af afasi, apopleksi eller malersyndrom

 

 

Find information og billeder om Lisacare.dk

 

 

 

 

Ny fundraiser i Licacare Association - Justine Kityo Poede

 

 

 

 

 

 

 

Læs hele artiklen her:

Oversæt hjemmesiden

Danish Dutch English Finnish German Norwegian
0274744
I dag
Denne måned
sidste måned
Alle dage
118
3834
5495
274744


Dit IP:107.23.129.77

Støt Lisacare

Lisacare har brug for din støtte til vores arbejde i Uganda.Mobile Banking

Mobile Banking
 

Du kan støtte os via Mobilpay på tel. 22 25 28 33

Armbånd

 

 

Disse smukke armbånd, er også en måde kvinder kan følge deres månedlig menstrationscyklus. Armbåndet kan også bruges af unge piger, så de kan forberede sig på deres menstruation, og kvinder kan planlægge deres gravitet, frem for at blive spontane gravide.  pengene vil gå til udbredelse af armbåndene på skolerne i Uganda, Armbåndene bliver lavet på herberget af en lille gruppe spedalske og polioramte mænd og kvinder. PRIS : 30 $

I  begyndelsen af 90’erne arbejdede jeg med flygtninge på frivilligt plan, Jeg mødte mange fra fremmede kulture og med beretninger omkring et liv jeg knapt kunne forestille mig. Efter nogle år følte jeg behovet for at rykke derud hvor problemerne er i den 3’ verden… og gennem en ven fra Uganda fik jeg muligheden til at komme dertil i 4 dage . Jeg var rystet over det jeg så men tabte også mit hjerte med det sammen, og det har aldrig været den samme igen. Jeg kom hjem til Danmark og vidste bare at den røde tråd i mit liv var lagt, velvidende at det ikke ville blive nemt var jeg beslutsom og urokkelig om at tilbage til Uganda var den vej jeg skulle følge i livet.
Jeg samlede penge ind i flere måneder, tog ekstra vagter og fik fremlejet min lejlighed, og gav op alt hvad der var verdsligt og materielt for at rejse til Uganda for at gøre en forskel.
 
Jeg har aldrig tilhørt nogen organisation eller forening, men har egenhændigt selv samlet alle midler ind gennem fonde, wellwishers og egen lomme i gennem de første mange år, indtil foreningen Lisacare Association blev registreret i Danmark i 2012, dog registreret i Uganda som NGO siden 1999.
Siden 1994 har Foreningen præsteret at bygge flere skoler, haft flere mobile klinikker for nødlidende Ugandere, (se under tidligere projekter) Men også bygget et Herberg for spedalske Polioramte hjemløse voksne.

Lisacare er en forening der har givet håb og mulighed igennem skolegang til 46 forældreløse gadebørn fra gaden, børnene kommer alle fra familier med vold, sygdom, mishandling og svigt. Disse børn er alle børn der ingen fremtid havde, ingen udsigter for uddannelse, andet end som misbruger, prostitueret og hjemløs.
Børnene er nu alle i skole og de klarer sig utroligt godt… Denne gruppe børn, er blevet en harmonisk gruppe der elsker at synge og danse… Børnene har fået en varm seng og sove i, rent tøj på kroppen og mad på bordet siden 2011 hvor Lisacare mødte dem første gang i Kampala, Uganda. Vi har overtaget deres daglige behov, og det har været en fryd for øjet at se deres udvikling fra for hulede børn, til børn med et selvværd og med et håb i øjet om en bedre fremtid.
Foreningen er 100 % græsrodsbevægelse da ingen er lønnet, ingen får betaling for deres rejser, tid og investering i projekterne. Mange Har været med i Uganda for ar få indsigt i arbejdet(jord under neglene).

Har du også en nødhjælpsarbejder gemt i maven, kontakt foreningen og se hvordan du også kan gøre en forskel i en verden hvor behovet er større end Hjælpen der tilbydes.

Vi ser frem til at høre fra dig.
 

Renovation af Herberget ”Little Denmark”

NYT INDLÆG

Ønskeliste for Herberget Little Denmark 2019/2020

 

Se billeder fra byggeriet 

 

Takket være Doterras program Healing Hands er der nu opført et helt nyt Herberg. Der er dog stadigvæk nogle opgaver og mangler. Der er store problemer med tyveri på herberget da der ikke er en mur rundt om egendommen, dette gør alle utrygge og bekymrede så det er øverst på vores ønskeliste.

Toiletter for 50 personer + arbejdskraft: 3800$

Bruserum for 50 personer + arbejdskraft: 3700$

Mur rundt om egendom + arbejdskraft :2800$

Maling af alle bygningerne på Herberget: 2500$

solpaneler + installation :4000$

50 nye senge 30$ pr. seng.

50 myggenet 20$ pr. net.

Køkken udstyr (gryder, pander, tallekner, krus og bestik) 500$

Plastik stole og borde til spise afd.700$

Gardiner til det nye Herberg. 33 vinduer ialt 35$ pr. vindue.

Symaskiner til syprojekt. 5 maskiner af 125 $

Vandrør + installering af vand på Herberget 3600$

Vandtank til opsamling af regnvand + tagrender 4000$

 

Prismodtagelse

Lisbeth modtager pris på doTERRA konferencen i Düsseldorf

 

doTERRA convention

Video fra doTERRA convention i Düsseldorf

 

 

Lisbeth interview med Uganda TV

Lisbeth bliver interviewet af Uganda lokal TV station om forholdene på Kibibi Hospital 

Det koster det at sende et barn i skole

Du kan gøre en forskel og bryde cirklen af analfabetisme.
 

 
 
 

Days for Girls

   For kun 60 kr. kan du hjælpe en pige i 2 år. med behovet for hygiejnebind. Så hun kan forsætte sin skolegang. læs mere.....

 

 
 
 
 

Interview med TV Vestsjælland

Se interview med Lisbet af TV Vestsjælland om arbejdet i Uganda