Sponsorer

Ymen's Club Kalundborg


Soroptimister Danmark

 

Rotary Danmark


Huskeren Odsherred
"HUSKEREN" er en forening for senhjerneskadede, der er ramt af afasi, apopleksi eller malersyndrom

 

 

 

Find information og billeder om Lisacare.dk

 

 

 

 

Ny fundraiser i Licacare Association - Justine Kityo Poede

 

 

 

 

 

 

 

Læs hele artiklen her:

 

 
 
 

Oversæt hjemmesiden

Danish Dutch English Finnish German Norwegian
0264547
I dag
Denne måned
sidste måned
Alle dage
315
3441
3508
264547


Dit IP:34.207.146.166

Støt nyt herberg

Lisacare har brug for din støtte til vores arbejde og til et ny herberg i UgandaMobile Banking

Mobile Banking

 

Du kan støtte os via Mobilpay på tel. 22 25 28 33

 
 
I  begyndelsen af 90’erne arbejdede jeg med flygtninge på frivilligt plan, Jeg mødte mange fra fremmede kulture og med beretninger omkring et liv jeg knapt kunne forestille mig. Efter nogle år følte jeg behovet for at rykke derud hvor problemerne er i den 3’ verden… og gennem en ven fra Uganda fik jeg muligheden til at komme dertil i 4 dage . Jeg var rystet over det jeg så men tabte også mit hjerte med det sammen, og det har aldrig været den samme igen. Jeg kom hjem til Danmark og vidste bare at den røde tråd i mit liv var lagt, velvidende at det ikke ville blive nemt var jeg beslutsom og urokkelig om at tilbage til Uganda var den vej jeg skulle følge i livet.
Jeg samlede penge ind i flere måneder, tog ekstra vagter og fik fremlejet min lejlighed, og gav op alt hvad der var verdsligt og materielt for at rejse til Uganda for at gøre en forskel.
 
Jeg har aldrig tilhørt nogen organisation eller forening, men har egenhændigt selv samlet alle midler ind gennem fonde, wellwishers og egen lomme i gennem de første mange år, indtil foreningen Lisacare Association blev registreret i Danmark i 2012, dog registreret i Uganda som NGO siden 1999.
Siden 1994 har Foreningen præsteret at bygge flere skoler, haft flere mobile klinikker for nødlidende Ugandere, (se under tidligere projekter) Men også bygget et Herberg for spedalske Polioramte hjemløse voksne.

Lisacare er en forening der har givet håb og mulighed igennem skolegang til 46 forældreløse gadebørn fra gaden, børnene kommer alle fra familier med vold, sygdom, mishandling og svigt. Disse børn er alle børn der ingen fremtid havde, ingen udsigter for uddannelse, andet end som misbruger, prostitueret og hjemløs.
Børnene er nu alle i skole og de klarer sig utroligt godt… Denne gruppe børn, er blevet en harmonisk gruppe der elsker at synge og danse… Børnene har fået en varm seng og sove i, rent tøj på kroppen og mad på bordet siden 2011 hvor Lisacare mødte dem første gang i Kampala, Uganda. Vi har overtaget deres daglige behov, og det har været en fryd for øjet at se deres udvikling fra for hulede børn, til børn med et selvværd og med et håb i øjet om en bedre fremtid.
Foreningen er 100 % græsrodsbevægelse da ingen er lønnet, ingen får betaling for deres rejser, tid og investering i projekterne. Mange Har været med i Uganda for ar få indsigt i arbejdet(jord under neglene).

Har du også en nødhjælpsarbejder gemt i maven, kontakt foreningen og se hvordan du også kan gøre en forskel i en verden hvor behovet er større end Hjælpen der tilbydes.

Vi ser frem til at høre fra dig.
 

Renovation af Herberget ”Little Denmark”

NYT INDLÆG

 

Herberget åbnede i 1999, hvor jeg lejede jorden i 99 år, Herberget har gennemgået regelmæssige udvidelser, og årlige renoveringer af mure og fundament, da bygningerne i 1994 blev bygget først i området, har naboerne sidenhen bygget på et højre niveau, så de i regntiden ikke skulle slås med oversvømmelser, det medføre at vandet løber ned til os, og giver os store problemer, med oversvømmelser adskillige gange om året.
 
Det er derfor nødvendigt at hæve fundamentet på gårdspladsen og alle bygningerne, samt at bygge en tilstødende bygning med 6 ekstra værelser på grund af manglende plads til beboerne.

Vi har 9 familier der pt. står uden tag over hovedet, derfor søger vi også donationer til opsætning af tilstødende værelser til disse familier. Herberget har ingen strøm og elektricitet, dette er også et projekt der søges midler til med håbet om at det kan udføres i den nærmeste fremtid. Der skal bruges i alt 25.000 $ til at kunne opføre disse bygninger inclusive elektricitet og vand fra det lokale vandværk. 

Læs mere om forslaget til renovation af  herberget her:

Read English version:

----

Lisacare har en Norsk afdeling: Læs Stein Hugo Hansens artikel:

Interview med TV Vestsjælland

Se interview med Lisbet af TV Vestsjælland om arbejdet i Uganda

 

Lisbeth interview med Uganda TV

Lisbeth bliver interviewet af Uganda lokal TV station om forholdene på Kibibi Hospital 

Joel danser

Video med Joel der viser os at man altid kan danse trods handikap

 

Det koster det at sende et barn i skole

Du kan gøre en forskel og bryde cirklen af analfabetisme.

 
 

Days for Girls

   For kun 60 kr. kan du hjælpe en pige i 2 år. med behovet for hygiejnebind. Så hun kan forsætte sin skolegang. læs mere.....

 

 

Renovation of the Shelter "Little Denmark" for people with leprosy and polio

Little Denmark - is a Shelter for people afflicted with leprosy and polio”  in Kampala and is urgently requiring renovation.